Csak ügyelet van karácsonykor

Hívta fel a figyelmet az ÁNTSZ

december 25, 2014

Figyelem! Ez a bejegyzés már több mint 1 éves, tartalma elavult lehet!

Több országos napilap és híradás is beszámolt róla, hogy karácsonykor csak gyógyszertári ügyelet van, nincsenek nyitva a patikák. A nol.hu hasábjain is olvasható volt a felhívás, és még a híradó is beszámolt róla.

Közölték: a gyógyszertárak esetében december 24-én a szombati napra vonatkozó nyitva tartási rend lesz érvényben, de többnyire rövidített munkarendben. December 25-én és 26-án a gyógyszertárak a működési engedélyükben rögzített, munkaszüneti napra vonatkozó előírásoknak megfelelően látnak el ügyeleti, készenléti szolgálatot. December 27-én szombaton, valamint 28-án vasárnap a szokásos rend szerint működnek azok a gyógyszertárak, amelyek hétvégi napokon egyébként is nyitva tartanak, ilyenek például a bevásárlóközpontokban működő patikák. – forrás: hirado.hu

Valós segítséget szükség esetén az ugyeletespatika.com nyújthat, mely okostelefonon használva segít a pillanatnyi helyzetedhez viszonyított legközelebbi ügyeletes patikát megtalálni és minden szükséges információval ellátni.

Az alkalmazásról részletesen itt írtam, remélem nem lesz rá szükséged, de ha mégis, értékes perceket nyerhetsz vele és sok bosszúságtól tud megkímélni!

nextserver A Patikablog oldalait a NEXTSERVER tárolja.