Só-time

Ismét a tiszta só

november 04, 2014

Figyelem! Ez a bejegyzés már több mint 1 éves, tartalma elavult lehet!

Ugye van az a népmese, hogy az apa, a király megversenyezteti a lányait, hogy melyik mennyire szereti. Az egyik azt meri mondani, hogy annyira szereti őt, mint az emberek a sót. Az apja megharagszik rá, kitagadja, és így az erdőben kényszerül élni, ahol találkozik a szomszéd király fiával, összeházasodnak. Meghívják az apát „titokban” egy ebédre, majd mikor só nélkül főznek, megérti a hasonlatot a király. Happyend.

Valószínűleg ősidők óta van egyfajta hajlamunk a túlzott sófogyasztásra, amin a sóeladásból meggazdagodni vágyó tudatlan weboldalak félreinformálása sem segít.

A „tiszta sót” kereső vevőkkel szembeni harc egyik élharcosaként elkeseredve olvastam az újabb butasággal agitáló kéretlen levél felbukkanásának hírét, ugyanakkor örömmel olvastam a ködpiszkáló blog ezzel kapcsolatos friss bejegyzését, hiszen a helyesbítést, a tényeket, az érvek mögötti tudományt nem lehet elégszer ismételni.

Ha neked is tetszik a ködpiszkáló blog munkássága, akkor szavazz rájuk a Goldenblog 2014 versenyen az alábbi szavazódoboz segítségével!

A bejegyzéshez itt tudsz hozzászólni.

nextserver A Patikablog oldalait a NEXTSERVER tárolja.