Hatás-szünet

Avagy mi történt az elmúlt 2 hónapban?

március 30, 2013

Figyelem! Ez a bejegyzés már több mint 1 éves, tartalma elavult lehet!

Január 24-e óta nem volt bejegyzés a Patikablogon. Az okok többrétűek: van benne „alkotói válság”, egy kis munkahelyi túlterheltség és bár témám még mindig van bőven, a mindennapi patikai munka kiesésével a patikák és a hazai gyógyszerészet sorsát meghatározó események kisebb hatással vannak rám.

Ugyanakkor nem árt néha egy kis szünetet tartani és visszatekinteni a korábbi munkánkra, összegezni, kielemezni azt. Nos, bár ért pár laikus kritika mostanában, ahogy visszanéztem, most sem csinálnám másképp, azt írnám amit. Vállalom a véleményem!

Az utóbbi időben talán a blog témái inkább szakmai irányba mentek el és nem az induláskori célkitűzést követem, azaz, hogy a laikus látogató jobban belelásson a patikai, gyógyszerészi munkába. De ezt sem bánom, mert ennek köszönhetően sok érdekes embert és ami fontosabb, hogy a véleményüket ismertem meg egy-egy téma kapcsán. Szóval ezt sem bánom, sőt.

Ezalatt a két hónap alatt azért történt egy-két dolog. Például megyei elnökségi tisztségre jelöltek a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaságban, amire a tagság meg is választott. Nagy megtiszteltetés és felelősség is egyben. A szomszédos megyékkel közösen már el is kezdtünk egy rendezvény megszervezésén dolgozni. A főállásomban is elindult 1-2 fontosabb projekt, amelyek teljes erőbedobást és odafigyelést igényelnek.

Az ügyeletes patika kereső is tovább finomodott, sőt, hamarosan egy újdonsággal jelentkezünk, a holnapi nap érdemes lesz a blog hasábjait böngészni!

A hatás-szünet alatt azért nem volt teljesen inaktív a Patikablog, a blog Facebook oldalán megosztottam pár gondolatot. Egész parázs diskurzus alakult ki a homeopátia kapcsán, túl vagyunk a 400 lájkon (439), befizettem a kamarai tagdíjam, nem értem, mitől lesz jobb a gyógyszerészi tulajdonlástól egy patika színvonala és jutott egy szomorú hír is: bezárt a 274 éves gyógyszertár Szombathelyen.

A jövő? Van egy listám, amiben gyűjtöm a témákat: 28 elemből áll jelenleg. Szóval témából nincs hiány!

nextserver A Patikablog oldalait a NEXTSERVER tárolja.