Ügyeletes patika kereső

Akár a te oldaladon is!

január 06, 2013

Figyelem! Ez a bejegyzés már több mint 1 éves, tartalma elavult lehet!

Még tavaly írtam róla, hogy elindítottunk egy közös projektet Mondovics Mihállyal, aminek segítségével mobil eszközön gyorsan és egyszerűen meg tudod találni, hogy hol van a hozzád legközelebbi ügyeletes patika.

Ez a szolgáltatás az ugyeletespatika.com címen érhető el és az okostelefonod (vagy tableted) GPS funckióját használva meghatározza a pontos helyzeted, majd megmondja, hogy hol van a legközelebbi ügyeletes patika.

De ez még semmi: akár útvonalat is tervez neked! Sőt! Ha éppen ügyeleti időn kívül vagyunk, megmondja, hogy ki lesz az ügyeletes.

Jelenleg a mi szolgáltatásunk a legjobban használható és leghasznosabb funkciókkal bíró alkalmazás.

Új alkalmazási terület

Misi elkészített egy új modult az ügyeletes patika keresőhöz. Mostantól lehetőség nyílik arra, hogy a weboldalak tulajdonosai, egy kódot beillesztve megjeleníthessék az ugyeletespatika.com modult, így a látogatóik számára egy új, hasznos szolgáltatást tudnak nyújtani.

Hasonló szolgáltatás már működik, például időjárás jelentés, előrejelzés formájában.

Szakmai információkal nem akarlak untatni, ha komolyabban érdekel a modul használata, akkor kérdezz Misitől vagy tőlem, de ezen az oldalon is találsz hasznos információkat.

Hogyan tudom használni?

Röviden csak annyit, hogy kétféle alkalmazás lehetséges, melyek közül te tudsz választani. Az egyik, amikor a látogatód számítógépének az IP címe alapján határozzuk meg a földrajzi helyzetét és ez alapján keressük ki, melyik gyógyszertár az ügyeletes. Ez sajnos a technológia korlátai miatt sokszor pontatlan adatot ad – a részletekkel nem untatlak -, de ilyenkor lehetősége van a látogatónak kiválasztani azt a várost, amelyben kíváncsi az ügyeletes gyógyszertárra. A másik lehetőség, amikor te választod ki, hogy melyik város ügyeletes patikáját mutassa a modul. Ezt akkor javaslom, ha például a patikád honlapjára szeretnél egy ilyen keresőt, így le tudod szűkíteni, hogy csak a patikád városában keressen.

Próbáld ki!

Ha szívesen kipróbálnád a keresőt, akár a saját oldaladon, blogodon, akár a patikád honlapján, írj nekünk és küldünk egy részletes tájékoztatót!

A modul itt a PATIKABLOG oldalain debütál, a hozzászólások alatt találhatod.

nextserver A Patikablog oldalait a NEXTSERVER tárolja.